Despre utilizatori si politica de confidentialitate conform GDPR

Situl ANUNTURI de pe Net stocheaza adresa de email a utilizatorulu pentru autentificare si comunicare, precum si informatiile de contact aferente anunturilor postate (numar de telefon, judet, localitate, url) care devin publice in momentul publicarii anuntului. Dar, situl se angajeaza sa NU vanda aceaste informatii corelate cu adresa de email catre terti. Adresa de email poate fi folosita pentru comunicarea dintre site si utilizator sau anumite actiuni de promovare interne.


Despre continut

Continutul anunturilor este proprietatea celor care au postat si nu suntem raspunzatori de anumite pagube materiale sau morale produse. 

Nu garantam si nu ne asumam nici o responsabilitate asupra veridicitatea si continutul anunturilor, totusi me rezervam dreptul de a sterge anunturile ce incalca anumite reguli ale sitului.


In cazul in care anuntul a expirat sau contine date incorecte acesta se poate actualiza din pagina Anunturile mele. Selectati meniul din dreapta anuntului si alegeti Actualizare.


Despre postarea anunturilor

Situl permite si adaugarea de anunturi gratuite in mod direct in baza de date ce se supun urmatoarelor conditii:

  • NU fac referire la activitati ilegale de orice natura
  • NU contin cuvinte vulgare, jignitoare, defaimatoare, de natura sau conotatie sexuala sau rasiala
  • NU sunt duplicate
  • NU contin imagini cu continut adult 
  • NU sunt incadrate in categoria necorespunzatoare


Valabilitatea unui anunt standard este de 30 zile si postarea este gratuita.

O data cu postarea anuntului va dati acordul pentru preluarea lui in siturile partenere cu scopul de spori numarul de vizualizari, implicit mai multe sanse de incheire a unei tranzactii.


Despre Anunturi Premium

Anunturile Premium se platesc si au serie de avantaje fata de anunturile standard:

  • apar pe prima pagina a website-ului cu un impact vizual maxim
  • apar in bara laterala (sidebar) fiind vizibile in toate paginile de anunturi si cautari
  • se posteaza automat pe canalul nostru Twitter
  • au valabilitate maxima (60 zile)

Toate aceste avantaje au un impact maxim asupra vizitatorilor si sporesc sansele de reusita fata de cele standard.


Despre reclamarea anunturilor

Orice reclamatie referitoare la continutul unui anunt se face folosind linkul Raporteaza anunt din pagina anuntului respectiv. Reclamatiile referitoare la erori sau modificari ale anuntului nu se iau in considerare, va rugam sa actualizati anuntul singuri sau sa-l dezactivati. Reclamatiile trebuie insotite si de motivatie cu privire la incalcarea unei reguli, iar moderatorul sitului va decide dezactivarea anuntului, chiar si banarea utilizatorului.


Nu ne asumam in nici un fel raspunderea pentru veridicitatea anunturilor, pentru corectitudinea utilizatorilor sau a tranzactiilor, intreaga responsabilitate juridica asupra continutului anunturilor revine exclusiv autorilor acestora.

Ne rezervam dreptul de a refuza fara explicatii si notificari aprobarea sau stergerea anunturilor care incalca aceste reguli sau care sunt in contradictie cu politica sitului.


Despre plati

Plata NU este procesata de noi si nu avem acces la informatiile folosite pentru plata (numar de telefon, adresa de email, card, etc.). Activarea anuntului premium se face in mod automat.

Pentru orice problema de plata, va rugam sa folositi formularul de contact. In cazul platii prin SMS pentru a putea verifica mai departe la procesatorul de plati, va rugam sa includeti:

    - numarul de pe care ati trimis mesajul

    - data si ora trimiterii

    - mesajul trimis


Situl isi rezerva dreptul a modifica Termenii si Conditiile de utilizare fara o notificare explicita in prealabil. Oricand puteti accesa Termenii si Conditiile de utilizare ale websitului la adresa: www.anunturidepenet.ro/termeni-si-conditii.html